top of page

Eppu Normaali Sis. Iiro Rantala on LOPPUUNMYYTY! Olavinlinna Super Weekend

Ilolla voimme ilmoittaa, että Eppu Normaali Sis. Iiro Rantalan konsertti Olavinlinnassa 9.8.2024 on nyt loppuunmyyty!


8.–11.8.2024 järjestettävän superviikonlopun muita esiintyjiä ovat Haloo Helsinki!, Katri Helena, Lasse Hoikka & Souvarit sekä Lea Lavenin, Kai Hyttisen, Marion Rungin ja Markku Aron suurproduktio Yhdessä.


Savonlinnassa koetaan ensi vuoden elokuussa ennennäkemätön musiikkispektaakkeleiden sarja, kun Olavinlinna Super Weekend valtaa kaupungin. Tunnelmallisessa Olavinlinnassa järjestetään 8.–11.2024 kaikkiaan viiden konsertin mittainen tapahtumasuora, ja tarjolla on musiikki-ilottelua niin suomirockin kuin iskelmän merkeissä.
Olavinlinna Super Weekend aloitetaan torstaina 8. elokuuta viihdemusiikin merkeissä, kun iskelmän jättiläiset Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro tuovat Yhdessä-kiertueensa Savonlinnaan. Illan aikana kuullaan artistien omien esitysten lisäksi kutkuttavia duettoja, yllätyksiä ja sellaisia ohjelmanumeroita, joita ei enää toistamiseen ole koskaan odotettavissa. Laulajien kookasta juhlaorkesteria johtaa kapellimestari Esa Nieminen.


Sunnuntaina 11.8. järjestetään Olavinlinnassa kaksi konserttia. Päivän ensimmäinen yhtye on todellinen iskelmämusiikin instituutio, vuodesta 1978 asti toiminut Lasse Hoikka & Souvarit, jonka soittovuoro koittaa kello 15. Kello 19 lavalla nähdään Katri Helena, joka on lopettelemassa jopa 60 vuoden mittaista taiteilijauraansa. Kannattaa siis saapua katsomoon, sillä toista tilaisuutta tämän iskelmälegendan näkemiseen ei Savonlinnassa kenties tule!

 

OIavinlinna Super Weekendin konserttien pääsyliput ovat myynnissä Lippu.fi-palvelussa. Lippujen hinnat ovat alkaen 49,90 euroa. Vip-lippuja voi tiedustella osoitteesta sales@waahto.fi

 

Yhteystiedot:

 

Pekka Mäki

040 568 9939

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page