top of page

Huwila Bar & Kitchen on avattu!

Huwila Bar & Kit

chen uudistuneella ilmeellä kesään 2023


Savonniemessä sijaitseva Huwila Bar & Kitchen on kokenut merkittävän uudistuksen. Pienpanimo Waahto Breweryn lopettaessa toimintansa Huwilan tiloissa ravintolalle avautui entistä isommat tilat.

Huwilan alakerran ravintolasalit, keittiö ja sisätilat ovat uudistettu kevään ja alkukesän aikana. Huwilan julkisivut palautettiin myös entiseen loistoonsa ulkomaalausten yhteydessä. "Toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi uudistettuun Huwila Bar & Kitcheniin, jossa tarjoamme skandinaavisen keittiön antimia sekä korkealaatuisen pihvivalikoiman", kertoo Waahto Groupin toimitusjohtaja Janne Kupiainen.


Waahto Groupin keittiömestari Petri Lappalaisen ja ravintolapäällikkö Anu Könösen pitkä kokemus ravintola-alalta sekä vankka ammattitaito varmistavat onnistuneen ravintolakokemuksen.


"Uudistettu ja nykyaikaistettu keittiö antaa meille mahdollisuuden suunnitella ja valmistaa korkeatasoisia aterioita", kommentoi Petri Lappalainen.


”Laadukkaan ja tyylikkäästi tarjoillun ruoan lisäksi huolella valikoiduilla viineillä on iso merkitys ravintolaelämyksessä. Huwila Bar & Kitchenin henkilökunta opastaa mielellään viinivalinnoissa”, kommentoi ravintolapäällikkö Anu Könönen.


Boutique Hotel Willa Arian aamiainen tarjoillaan Huwila Bar & Kitchenissä maanantaista sunnuntaihin klo 8–10.30 välillä. Aamiainen on tarjolla myös muille kuin hotellin asiakkaille.


Huwila Bar & Kitchen avataan perjantaina 30.6.2023 klo 15.00. Ravintola on avoinna ma- la 15–22.00. Muina aikoina tilauksesta.


Huwilan tilat ovat varattavissa ympärivuotisesti yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Tilojemme monipuolisuus tekee niistä ihanteellisen valinnan esimerkiksi häiden, pikkujoulujen, polttareiden, syntymäpäivien ja kokousten järjestämiseen.

Comments


bottom of page