top of page

Kesän 2023 rekryt ovat alkaneet!

Oletko ravintola-/hotellialan työntekijä? Vasta aloittanut tai kokenut konkari? Oletko iloinen vesseli tai muuten vain hyvä tyyppi? Haluatko työskennellä Suomen kauneimmassa kesäkaupungissa, Savonlinnassa? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, olet todennäköisesti Waahto Groupin etsimä henkilö! Waahto Group etsii työntekijöitä kesäkaudelle 2023 erilaisiin työtehtäviin hotellivirkailijoista à la carte -tarjoilijoihin, baarimikoista kokkeihin ja tiskareihin, kahvilatyöntekijöistä blokkareihin.

Kesän aikana keräät mielettömän tieto-taidon tulevaisuuden työtehtäviä varten kansainvälisessä ympäristössä ja haalit oppeja yrityksemme vakituisilta konkareilta, jotka auttavat sinut nopeasti talon tavoille ja perehdyttävät sinut työtehtäviisi vankalla ammattitaidolla.

Vapaa-ajalla katselet auringonlaskua kansallismaisemassa Olavinlinnan ympäristössä, nautit aamukahvit vilkkaalla torilla ja ihastut paikallisten vieraanvaraisuuteen.

Waahto Groupin työntekijänä voit aloittaa padel-harrastuksen, treenaat yrityksemme omalla kuntosalilla ja fiilistelet eturivin artistien keikoilla! Halutessasi vapaa-ajan ruokahuollosta huolehtii Waahto Groupin ravintolat.

​Tule siis meille töihin iloiseen Itä-Suomeen ja yhdistä työ ja huvi!

HAKUKRITEERIT: - Aikaisempaa työkokemusta alalta - Olet valmis tekemään pitkiä päiviä hymyssä suin! - Olet vähintään 18 vuotias TARJOAMME HENKILÖKUNNALLEMME:

- Viihtyisän, kansainvälisen ja haasteellisen työympäristön Saimaan saaristokaupungissa - Mahdollisuuden oppia ja kehittää itseään

-Mahdollisuuden jatkaa Waahto Groupilla myös kesäkauden päätyttyä - Autamme tarvittaessa majoituksen etsimisessä -Waahto Groupin laajat henkilökuntaedut

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö ja täytät hakukriteerimme, niin laita hakemus tältä istumalta, olemme sinuun pian yhteydessä!

Hakemus = vapaamuotoinen selvitys kuka olet + CV

Hakemukset osoitteeseen:

rekry@waahto.fi

Lisätietoa puhelimitse Mikolta: +358 354 9634

Waahto Group on Savonlinnassa, sekä Pieksämäellä toimiva ravintola- ja majoitusalan yritys. Työllistämme kesäsesongin aikana n.120 henkilöä.







bottom of page