top of page

Lehdistötiedote Boxing Night Olavinlinna

Olavinlinna Superviikonloppu Facebook-sivuston nimi päivittyy – uusi nimi on Boxing Night Olavinlinna


Savonlinna 6.11.2023


Waahto Group ilmoittaa suositun Olavinlinna Superviikonlopun Facebook-sivun nimen muuttuvan. Uudistuksen myötä sivusto tunnetaan jatkossa nimellä Boxing Night Olavinlinna, mikä kuvastaa tarkemmin sivuston keskittymistä nyrkkeilytapahtumiin ja -kulttuuriin historiallisessa Olavinlinnassa.


Olavinlinna on tunnettu paitsi kauneudestaan ja historiallisesta merkityksestään myös monipuolisista tapahtumistaan, jotka vetävät puoleensa kävijöitä ympäri maailman. Sivuston nimenmuutos heijastelee viimeaikaista suuntausta, jossa Olavinlinna on noussut esille erityisesti nyrkkeilytapahtumien näyttämönä. Uudistuksen tavoitteena on kirkastaa sivuston profiilia ja vahvistaa sen asemaa merkittävänä tapahtuma-alustana.


"Olemme ylpeitä voidessamme ylläpitää ja kehittää sivustoa, joka kunnioittaa Olavinlinnan ainutlaatuista perintöä ja samalla nostaa esille uusia, jännittäviä tapahtumia," sanoo Waahto Groupin tapahtumapäällikkö. "Boxing Night Olavinlinna tulee tarjoamaan yleisölle unohtumattomia kokemuksia, jotka yhdistävät historiallisen miljöön ja modernin urheiluviihteen."


Nimenmuutoksen myötä sivustolla tullaan näkemään uudistettu sisältöstrategia, joka keskittyy tuomaan esiin tulevia nyrkkeilyiltoja, ottelijaprofiileja, haastatteluja ja eksklusiivista sisältöä, joka on räätälöity nyrkkeilyn ystäville. Lisäksi sivusto tarjoaa tietoa Olavinlinnan muiden tapahtumien ohella, varmistaen että yleisö pysyy ajantasalla kaikista linnaan liittyvistä kiehtovista tapahtumista.


Sivuston seuraajia kannustetaan päivittämään kirjanmerkkinsä ja seuraamaan uutta sivua pysyäkseen ajan tasalla tulevista tapahtumista ja uutisista. Waahto Group on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuista sisältöä ja ainutlaatuisia tapahtumaelämyksiä, ja odotamme innolla, että voimme toivottaa yleisön tervetulleeksi nauttimaan Boxing Night Olavinlinnan tarjonnasta.


Lisätietoja ja yhteydenotot:

Pekka Mäki

pekka.maki@waahto.fiWaahto Group kiittää yleisöä tuesta ja intohimosta, jota he ovat osoittaneet Olavinlinnaa ja sen tapahtumia kohtaan. Uudistettu sivusto on seuraava askel tässä jatkuvassa matkassa, ja se vahvistaa Olavinlinnan asemaa yhtenä Suomen kulttuuritapahtumien helmistä.


Waahto Group

Waahto.fi


Comentarios


bottom of page