top of page

Olavinlinna Super Weekend 2024

Olavinlinna Super Weekend järjestetään myös ensi vuonna – lavalla Eppu Normaali sis. Iiro Rantala, Katri Helena - "Vielä kerran", Lasse Hoikka & Souvarit sekä neljän iskelmätähden suurproduktio "Yhdessä".


Yleisömenestykseksi osoittautunut Olavinlinna Super Weekend järjestetään myös vuonna 2024. Viime elokuussa Olavinlinnassa nähtiin Tarja Turusen, Marco Hietalan ja Gregorian-kuoron konsertit sekä Robert Heleniuksen tähdittämä huippujännittävä ammattinyrkkeilyilta, ja nyt paljastetaan ensi vuoden superviikonlopun tähtikaartia.


8.–11.8.2024 järjestettävän superviikonlopun konserteissa riittää jälleen suuria tunteita ja sykähdyttävää tunnelmaa. Viikonlopun musiikkiannista vastaavat suomirockin superklassikko Eppu Normaali sis. Iiro Rantala, Katri Helena - "Vielä kerran", rovaniemeläinen iskelmäsuuruus Lasse Hoikka & Souvarit sekä Lea Lavenin, Kai Hyttisen, Marion Rungin ja Markku Aron yhteinen suurproduktio "Yhdessä."


Viikonloppu aloitetaan jo hitusen verran varkain, sillä ensimmäinen tapahtuma nähdään torstaina 8.8. Tuolloin Olavinlinnan lavalle nousee neljä iskelmämusiikin jättiläistä: Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro ovat kukin tehneet pitkän ja menestyksekkään uran kotimaisen viihdemusiikin parissa, ja kultakin laulajalta löytyy runsain mitoin koko kansan tuntemia hittejä. Yhdessä-kiertueella nähdään artistien omien esitysten lisäksi mielenkiintoisia duettoja, yllätyksiä ja sellaisia ohjelmanumeroita, joita ei enää toistamiseen ole odotettavissa.


Perjantaina 9.8. on esiintymisvuoron saa suomirockin ikihonka Eppu Normaali sis. Iiro Rantala. Tämä yhtye ei liiemmin esittelyjä kaipaa – kun bändi on julkaissut yli neljä vuosikymmentä kestäneen uransa aikana sellaisia klassikkokappaleita kuin Vuonna 85, Tahroja paperilla, Murheellisten laulujen maa ja Kitara, taivas ja tähdet, on siinä ansioluetteloa riittämiin. Eppu Normaali nähtiin Savonlinnassa edellisen kerran vuonna 2022 Huwila Areenalla ja keikan riehakas tunnelma on edelleen kaikkien paikalla olleiden muistissa.


Sunnuntaina 11.8. nähdään Olavinlinnassa kaksi konserttia. Päivän ensimmäinen yhtye on iskelmämusiikin veteraaniorkesteri Lasse Hoikka & Souvarit joka nousee lavalle kello 15. Souvarit on tanssittanut yleisöä jo vuodesta 1978 alkaen, eli taitoa ja kokemusta riittää useammankin kokoonpanon edestä. Kello 19 lauluvuoron saa Katri Helena, joka on lopettelemassa jopa 60 vuoden mittaista taiteilijauraansa. Nyt kannattaa siis saapua kuulemaan sellaisia ikivihreitä kuin Anna mulle tähtitaivas, Vasten auringon siltaa ja Katson autiota hiekkarantaa, sillä toista tilaisuutta tähän ei kenties Savonlinnassa tule.


OIavinlinna Super Weekendin liput ovat myynnissä Lippupisteessä. Konserttien pääsylippujen hinnat ovat alkaen 49,90 euroa. Tässäpä mainio vaihtoehto vaikkapa joululahjaksi ystävälle tai sukulaiselle!


Liput näppärästi tästä:

https://www.lippu.fi/olavinlinna-super-weekend


bottom of page