top of page

Olavinlinna Super Weekendin musiikkiohjelma on valmis – Haloo Helsinki! täydentää vauhdikkaan viikon8.–11.8.2024 järjestettävän superviikonlopun muita esiintyjiä ovat Eppu Normaali sis. Iiro Rantala, Katri Helena, Lasse Hoikka & Souvarit sekä Lea Lavenin, Kai Hyttisen, Marion Rungin ja Markku Aron suurproduktio Yhdessä.


Savonlinnassa koetaan ensi vuoden elokuussa ennennäkemätön musiikkispektaakkeleiden sarja, kun Olavinlinna Super Weekend valtaa kaupungin. Tunnelmallisessa Olavinlinnassa järjestetään 8.–11.2024 kaikkiaan viiden konsertin mittainen tapahtumasuora, ja tarjolla on musiikki-ilottelua niin suomirockin kuin iskelmän merkeissä.


Viikonlopun uusin ja sen musiikkitarjonnan viimeistelevä kiinnitys on Haloo Helsinki!, joka on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen musiikkikentän kirkkaimmista tähdistä. Seitsemän studioalbumia julkaissut yhtye kohosi areenaluokkaan vuonna 2022, kun kokoonpano esiintyi Helsingissä täydelle Olympiastadionille. Nyt Pulp Fiction-, Beibi- ja Hulluuden Highway -hiteistään tunnetun bändin voi nähdä intiimimmässä ympäristössä upean Olavinlinnan lavalla. Konsertti järjestetään lauantaina 10. elokuuta. Lämppärinä toimii positiivista energiaa välittävä suomipop-trio Lumottu Apina.
Olavinlinna Super Weekend aloitetaan torstaina 8. elokuuta viihdemusiikin merkeissä, kun iskelmän jättiläiset Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro tuovat Yhdessä-kiertueensa Savonlinnaan. Illan aikana kuullaan artistien omien esitysten lisäksi kutkuttavia duettoja, yllätyksiä ja sellaisia ohjelmanumeroita, joita ei enää toistamiseen ole koskaan odotettavissa. Laulajien kookasta juhlaorkesteria johtaa kapellimestari Esa Nieminen.


Perjantaina 9. elokuuta juhlitaan klassikkotason suomirockin parissa, kun Olavinlinnan lavalle nousee pianisti Iiro Rantalalla vahvistettu Eppu Normaali. Odotettavissa on melkoista yhteislauluhurmosta, kun yleisö saa kuultavakseen sellaisia koko kansan rakastamia hittejä kuin Vuonna 85, Urheiluhullu ja Tahroja paperilla. Näiden laulujen parissa on koettu suuria tunteita ja tärkeitä hetkiä jo monessa sukupolvessa.


Sunnuntaina 11.8. järjestetään Olavinlinnassa kaksi konserttia. Päivän ensimmäinen yhtye on todellinen iskelmämusiikin instituutio, vuodesta 1978 asti toiminut Lasse Hoikka & Souvarit, jonka soittovuoro koittaa kello 15. Kello 19 lavalla nähdään Katri Helena, joka on lopettelemassa jopa 60 vuoden mittaista taiteilijauraansa. Kannattaa siis saapua katsomoon, sillä toista tilaisuutta tämän iskelmälegendan näkemiseen ei Savonlinnassa kenties tule!

 

OIavinlinna Super Weekendin konserttien pääsyliput tulevat myyntiin Lippu.fi-palvelussa keskiviikkona 20.12. klo 9. Lippujen hinnat ovat alkaen 49,90 euroa. Vip-lippuja voi tiedustella osoitteesta sales@waahto.fi

 

Yhteystiedot:

 

Pekka Mäki

040 568 9939

Kommentare


bottom of page